Kwaliteit & Privacy

Kwaliteit

De titel diëtist is een bij wet beschermde titel. Je mag deze titel alleen dragen na afronding van een erkende vierjarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek. Om de kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD). Om het vak goed bij te houden, staan wij ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. 

 

Privacy

De praktijk is gebonden aan de privacywet van de A.V.G. Daarnaast hebben we beroepsgeheim, waarbij we garanderen dat uw gegevens niet met derden gedeeld worden zonder uw toestemming. 

 

Klachten

Natuurlijk doen wij er alles aan om goede zorg te verlenen en alles zorgvuldig te organiseren. Mocht u als cliënt onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan is het belangrijk dit met ons te bespreken. Als dat geen oplossing biedt, kunt u een klacht indienen bij het Klachtenloket Paramedici, via de website. Het klachtenloket is telefonisch bereikbaar: 030 310 09 29 (maandag en vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur) of per mail: info@klachtenloketparamedici.nl

 

Privacyverklaring                                                               Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring
PDF – 80,0 KB 1130 downloads
Algemene voorwaarden Lifestyle Diëtist Lisa
PDF – 107,9 KB 1128 downloads

 

Samenwerkingen