Lisa van den Berg, orthomoleculair (kinder-)diëtist en darmspecialist

Al mijn hele leven (oké, na de periode dat ik prinses wilde worden) vind ik gezondheid erg belangrijk. Na een aantal jaar kwam ik erachter dat mijn bijdrage op voedingsgebied zou zijn. Hierdoor heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd en heb ik in 2018, met genoegen, mijn diploma en titel diëtist in ontvangst mogen nemen. Vervolgens heb ik voedingsgeneeskunde gestudeerd en deze opleiding heb ik met een 10 afgerond. Daarna ben ik gaan doorleren tot kinderdiëtist en darmspecialist.

 

Op het moment volg ik de universitaire master Klinische-Psycho-Neuro-Immunologie om te kunnen achterhalen wat de oorzaken zijn van bepaalde auto-immuunziekten of andere aandoeningen. 

Ik kan je helpen met al je voedingsvragen. Ik doe niet aan shakes, detox en gekke diëten en het woord ‘moeten’ komt bij mij niet voor. Ik vind het belangrijk om samen een plan op te stellen wat goed vol te houden is en wat bij jou past. Dat frietje op zondag eet ik ook regelmatig ;). 
Naast hetgeen wat iemand eet, vind ik het ook erg belangrijk waarom. Graag wil ik achterhalen wat de reden is van jouw eetgedrag. 

Doordat ik zelf een tijd ziek geweest ben en sondevoeding heb gehad, weet ik ook hoe moeilijk het kan zijn als je niet kunt eten. Ik begrijp hoe het voelt als je heel graag wilt eten, maar het niet lukt. Hier wil ik je, met behulp van praktische tips, graag bij helpen. 

 

Ik neem niet zo snel het genoegen met 'leer er maar mee leven'. Ik vind het belangrijk om te onderzoeken waar bepaalde klachten vandaan komen (i.p.v. symptomen bestrijden). 

 

Gaan we samen de uitdaging aan?

KVK 72426179

AGB code praktijk: 24004523

AGB code zorgverlener: 24101083

Nienke, diëtist en orthomoleculair adviseur 

Mijn naam is Nienke, ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in voeding en gezondheid en in de laatste jaren is dit uitgegroeid tot een ware passie! Dat ik vervolgens de opleiding Voeding en Diëtetiek met succes heb afgerond was dan ook geen verrassing.Ik heb me volledig gespecialiseerd in het ketogeen dieet. 

Omdat het vinden van de oorzaak van het probleem mij drijft, ben ik mij op dit moment verder aan het specialiseren in de voedingsgeneeskunde.

 

De juiste voeding is belangrijk bij een goede gezondheid, maar dit is niet alles! Ik vind het belangrijk om naar het totaalplaatje te kijken. Pas als dit helder is, kunnen we samen gaan zoeken naar de oorzaak van het probleem en natuurlijk het antwoord op de vraag: Wat kunnen we eraan doen?

 

Ik zeg altijd: investeren in je gezondheid is de beste investering die je kunt doen! En ik help u daar graag bij!