Lisa van den Berg, orthomoleculair (kinder-)diëtist / darmspecialist / KPNI-therapeut

Al mijn hele leven (oké, na de periode dat ik prinses wilde worden) vind ik gezondheid erg belangrijk. Na een aantal jaar kwam ik erachter dat mijn bijdrage op voedingsgebied zou zijn. Hierdoor heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd en heb ik in 2018, met genoegen, mijn diploma en titel diëtist in ontvangst mogen nemen. Vervolgens heb ik voedingsgeneeskunde gestudeerd en deze opleiding heb ik met een 10 afgerond. Daarna ben ik gaan doorleren tot kinderdiëtist en darmspecialist.

 

kPNI staat voor klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Deze studie is gebaseerd op wetenschap die de samenhang tussen de psyche (gedachtes en emoties), het zenuwstelsel (neurotransmitters) en het immuunsysteem (cytokinen, lichaamsbarrières, hormonen, etc.).

 

kPNI kan worden beschouwd als de optimale brug tussen de natuurgeneeskunde en de conventionele geneeskunde. Binnen de KPNI kijken we naar alle componenten van het lichaam en hoe deze elkaar beïnvloeden. De drie componenten: Gedachte/Gevoel/Gedrag hebben namelijk ALLES met je symptomen/klachten te maken. 

Ik kan je helpen met al je voedingsvragen. Ik doe niet aan shakes, detox en gekke diëten en het woord ‘moeten’ komt bij mij niet voor. Ik vind het belangrijk om samen een plan op te stellen wat goed vol te houden is en wat bij jou past. Ik drink immers ook heel graag een wijntje ;) 

 

Naast hetgeen wat iemand eet, vind ik het ook erg belangrijk waarom. Graag wil ik achterhalen wat de reden is van jouw eetgedrag en/of klachten en nemen we waar nodig ook de psyche mee. 

 

Ik neem niet zo snel het genoegen met 'leer er maar mee leven'. Ik vind het belangrijk om te onderzoeken waar bepaalde klachten vandaan komen (i.p.v. symptomen bestrijden). 

 

Je kunt bij mij terecht voor o.a.: alle darmklachten / huidproblematiek / hormonale problemen / auto-immuunziekten / PCOS-vruchtbaarheid / zwangerschap-kinderwens en nog veel meer :) 

KVK 72426179

AGB code praktijk: 24004523

AGB code: 24101083

Contact: 
lisa@lifestyledietist.nl
+31683045475

Veerle, orthomoleculair (kinder-)diëtist / darmspecialist

Mijn naam is Veerle, van jongs af aan heb ik een passie voor alles wat met eten te maken heeft. Zo vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn in de keuken en daarbij ook aandacht te schenken aan gezondheid. Ik heb de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd en mag mezelf officieel diëtist noemen. Tijdens deze opleiding heb ik me gespecialiseerd in klinische voeding. Momenteel ben ik me verder aan het specialiseren in de voedingsgeneeskunde. Je kunt bij mij onder andere terecht met; COPD / orgaanfalen / hart en vaatziekten / nierinsufficiëntie / voeding bij kanker en nog veel meer.... :)

 

Verder heb ik veel ervaring met ADHD/ADD/Autisme/Depressies. Hierin heb ik me volledig verdiept in de werking van de neurotransmitters in ons lijf en de werking hiervan op ons brein. 


Ik vind een gezonde relatie met voeding erg belangrijk. Zelfs in een gebalanceerd voedingspatroon is er ruimte voor wat lekkers in het weekend. Het gaat erom dat je een gezonde leefstijl ontwikkelt waar jij je goed bij voelt, alleen dan kun je dit ook volhouden. Samen kijken we naar wat wél mogelijk is, in plaats van te denken in beperkingen.

Ik vind het belangrijk om niet alleen de focus te leggen op voeding, maar ook te kijken naar een persoon zelf. Het gaat tijdens de behandeling volledig om JOU!! Mijn doel is: om samen je leefstijl te optimaliseren waardoor je je fitter voelt en daardoor zoveel mogelijk uit het leven kunt halen.

AGB code praktijk: 24004523

AGB code 24101996

Contact: 
veerle@lifestyledietist.nl
+31682581392

Marloes, orthomoleculair (kinder-)diëtist/darmspecialist

Mijn naam is Marloes, tijdens mijn middelbareschooltijd werd ik steeds meer nieuwsgierig naar een gezonde leefstijl. Ik was met regelmaat in de keuken en sportschool te vinden. 


Dat maakte dat ik ervoor koos de MBO-opleiding Wellness & Lifestyle te volgen aan het Helicon college te Den Bosch. Na het behalen van de opleiding wilde ik mij nog meer verdiepen in (gezonde) voeding, waardoor ik de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen aansluitend ben gaan volgen. Waardoor ik me dus ook diëtist mag noemen. 

Ik ben erg leergierig en daarom ben ik me voortdurend aan het doorontwikkelen op het gebied van darmgezondheid, hormoonhuishouding en huidproblematiek. Mijn specialisatie ligt met name op het gebied van psoriasis. 

In de praktijk doet het mij een groot plezier om mensen van jong tot oud te begeleiden naar een gezonde leefstijl dat ook vol te houden is op de lange termijn. Mijn doel is dat jij jezelf fitter, gelukkiger en zelfverzekerder gaat voelen.

Ik vind het belangrijk is dat JIJ centraal staat en jouw persoonlijke factoren worden daarom ook meegenomen bij het behandelplan. Om het opgestelde plan te realiseren stel ik samen met jou doelstellingen op én zorg ik voor de juiste begeleiding om deze doelen te behalen. 


Mijn dag is compleet als jij na afloop van ons gesprek met volle moed de deur uitloopt. 
Tot snel! 

AGB code praktijk: 24004523
contact: 
marloes@lifestyledietist.nl
+31620642660

Indy, diëtist en orthomoleculair adviseur


Mijn naam is Indy en al van jongs af aan ben ik bezig met gezond en lekker eten. Als kind kon ik er erg van genieten om samen met mijn moeder mee te helpen in de keuken en vanuit daar is mijn liefde voor voeding en koken ontstaan. Ook vind ik het enorm waardevol om mensen hierin te kunnen helpen en daarom ben ik de opleiding Voeding en Diëtetiek gaan volgen.

Tijdens mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd in de klinische voeding en vanuit daar heb ik me verdiept in verschillende ziektebeelden, waaronder hart- en vaatziekten, diabetes, kanker, neurologische aandoeningen, COPD, ondervoeding en overgewicht. Bovendien vind ik het heel leuk om mezelf te blijven ontwikkelen om jou het beste te kunnen helpen!

Verder vind ik het erg belangrijk om te kijken naar de kern van waar jouw mogelijke klachten vandaan komen in plaats van enkel symptomen te bestrijden. Daarbij denk ik dat een gezonde leefstijl vol te houden is door de juiste balans en door samen met jou te kijken naar wat er mogelijk is. Daarom streef ik ernaar om dat ook mee te nemen tijdens mijn behandeling. Hierbij wil ik zorgen dat je naast gezonde voeding en leefstijl genoeg momenten hebt om te kunnen genieten, waarbij je weer lekker in je vel komt te zitten!

AGB code praktijk: 24004523
contact: 

indy@lifestyledietist.nl 
+31683045475