Lisa van den Berg, orthomoleculair (kinder-)diëtist en darmspecialist

Al mijn hele leven (oké, na de periode dat ik prinses wilde worden) vind ik gezondheid erg belangrijk. Na een aantal jaar kwam ik erachter dat mijn bijdrage op voedingsgebied zou zijn. Hierdoor heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd en heb ik in 2018, met genoegen, mijn diploma en titel diëtist in ontvangst mogen nemen. Vervolgens heb ik voedingsgeneeskunde gestudeerd en deze opleiding heb ik met een 10 afgerond. Daarna ben ik gaan doorleren tot kinderdiëtist en darmspecialist.

 

Op het moment volg ik de universitaire master Klinische-Psycho-Neuro-Immunologie om te kunnen achterhalen wat de oorzaken zijn van bepaalde auto-immuunziekten of andere aandoeningen en hoe het gehele immuunsysteem nu eigenlijk werkt. 

Ik kan je helpen met al je voedingsvragen. Ik doe niet aan shakes, detox en gekke diëten en het woord ‘moeten’ komt bij mij niet voor. Ik vind het belangrijk om samen een plan op te stellen wat goed vol te houden is en wat bij jou past. Ik drink immers ook heel graag een wijntje ;) 

 

Naast hetgeen wat iemand eet, vind ik het ook erg belangrijk waarom. Graag wil ik achterhalen wat de reden is van jouw eetgedrag. 

 

Ik neem niet zo snel het genoegen met 'leer er maar mee leven'. Ik vind het belangrijk om te onderzoeken waar bepaalde klachten vandaan komen (i.p.v. symptomen bestrijden). 

 

Je kunt bij mij terecht voor o.a.: alle darmklachten / huidproblematiek / hormonale problemen / auto-immuunziekten en nog veel meer :) 

KVK 72426179

AGB code praktijk: 24004523

AGB code: 24101083

 

Contact: 
lisa@lifestyledietist.nl
+31683045475

Veerle, orthomoleculair (kinder-)diëtist 

Mijn naam is Veerle, van jongs af aan heb ik een passie voor alles wat met eten te maken heeft. Zo vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn in de keuken en daarbij ook aandacht te schenken aan gezondheid. Ik heb de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd en mag mezelf officieel diëtist noemen. Tijdens deze opleiding heb ik me gespecialiseerd in klinische voeding. Momenteel ben ik me verder aan het specialiseren in de voedingsgeneeskunde. Je kunt bij mij onder andere terecht met; COPD / orgaanfalen / hart en vaatziekten / nierinsufficiëntie / voeding bij kanker en nog veel meer.... :)

 

Verder heb ik veel ervaring met ADHD/ADD/Autisme/Depressies. Hierin heb ik me volledig verdiept in de werking van de neurotransmitters in ons lijf en de werking hiervan op ons brein. 


Ik vind een gezonde relatie met voeding erg belangrijk. Zelfs in een gebalanceerd voedingspatroon is er ruimte voor wat lekkers in het weekend. Het gaat erom dat je een gezonde leefstijl ontwikkelt waar jij je goed bij voelt, alleen dan kun je dit ook volhouden. Samen kijken we naar wat wél mogelijk is, in plaats van te denken in beperkingen.

Ik vind het belangrijk om niet alleen de focus te leggen op voeding, maar ook te kijken naar een persoon zelf. Het gaat tijdens de behandeling volledig om JOU!! Mijn doel is: om samen je leefstijl te optimaliseren waardoor je je fitter voelt en daardoor zoveel mogelijk uit het leven kunt halen.

 

Ik draai spreekuur op de locaties; Deurne-Bakel 

 

AGB code praktijk: 24004523

AGB code 24101996

 

Contact: 
veerle@lifestyledietist.nl
+31682581392

Demi, diëtist en orthomoleculair adviseur

Demi stelt zich binnenkort aan jullie voor. 

 

AGB code praktijk: 24004523

 

Contact: 
demi@lifestyledietist.nl 
+31683045475

Eva, diëtist  en orthomoleculair adviseur 

Eva stelt zich binnenkort aan jullie voor.