Baby's & Kinderen 

Als orthomoleculair kinderdiëtist en darmspecialist gaan wij samen met ouders en kind opzoek naar de oorzaak van de klachten. Naast kinderdiëtetiek hebben we ook de mastertitel van de Klinische Psycho Neuro Immunologie en dat wil zeggen dat we volledig de fysiologie van het immuunsysteem uitspitten, dit ook in combinatie met de psyche en de neurologie.

Ook bij moeders met vruchtbaarheidsproblemen/ zwangere vrouwen staan wij klaar om devoeding te optimaliseren om deze wens mogelijk te maken!

 

Bij de prikkelverwerking en communicatie in de hersenen zijn bouwstoffen nodig. Als er
tekorten zijn hebben de hersenen te weinig bouwstoffen voor o.a. het bouwen van
hormonen adrenaline en GABA. Wij gaan samen kijken om ervoor te zorgen dat de kinderen de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen (en ook kunnen opnemen). Dit is voor ieder kind anders en wij maken een volledig plan op maat.

GEEN DIEET: het allerbelangrijkste vinden wij dat het geen dieet is voor de kids, maar wij zorgen er samen met ouder/verzorger en kind voor dat we op een speelse en leuke manier met voeding bezig zijn. Over het algemeen vinden de meeste kids het bij ons erg leuk!

 

Denk hierbij aan o.a.

 ADHD/autisme
 Prikkelverwerking/concentratieproblemen
 Buikpijn/darmproblemen: steeds meer
 Intoleranties/allergieën
 Onverklaarbare vermoeidheid
 Selectieve eters / moeilijke eters
 Ondergewicht/ afbuigende groeicurve
 Overgewicht / Stijgende groeicurve
 Eczeem/huidklachten/aanhoudende verkoudheidsklachten
 Auto-immuunziekten
 Slaapproblemen
 Refluxklachten / maagzuur / maagproblematiek

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons gerust even een berichtje

 

Nog een voordeeltje voor ouders/verzorgers: voor kinderen tot 18 jaar wordt 3 uur vanuit de basisverzekering vergoed. Dit wordt niet verrekend met de basisverzekering, dit wil zeggen dat er 3 uur per jaar van de behandeling gratis! is (+ nog extra uren afhankelijk van je aanvullende verzekering)! 

KINDERTEAM BAKEL