Specialisaties

Ik vind het erg belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van voeding. Om mijn kennis uit te breiden volg ik regelmatig extra scholingen en cursussen. 

Master Klinische Psycho Neuro Immunologie
Op het moment volg ik deze master om me volledig te kunnen verdiepen in het hele immuunsysteem. 
Denk hierbij aan; auto-immuunziekten/ reuma/ psoriasis/ Colitis Ulcerosa/ Ziekte van Crohn/ fibromyalgie / parkinson/ hormoonklachten/ de overgang/ PCOS etc.

 

Kinderdiëtetiek 

Voeding bij kinderen met over- en ondergewicht, intoleranties/allergieën, buikpijn, ADHD, luchtwegklachten etc. 

 

Darmspecialist

Ik heb me gespecialiseerd in de darmen waardoor ik evt. met behulp van aanvullend onderzoek een volledig behandelplan opstel gericht op jouw microbioom. 

 

Orthomoleculaire voedingsgeneeskunde
Ik vind het belangrijk om de oorzaken van een probleem aan te pakken in plaats van alleen de symptomen. (afgestudeerd met een 10)

Post-HBO FODMaP dieet

Een speciaal dieet dat hulp biedt bij buikklachten, het prikkelbare darmsyndroom, Colitis Ulcerosa. de ziekte van Crohn.en andere niet-verklaarbare darmproblematiek

 

Post-HBO Cognitieve gedragstherapie 

Hierdoor bezit ik technieken om te achterhalen waarom mensen doen zoals ze doen. Dus ook waarom mensen eten of juist niet eten.
Ik kan je helpen om blijvend je gedrag te veranderen.

 

Diet and physical Activity in Ageing Disease

Alles over beweging en de invloed van beweging op diverse ziektebeelden van jong tot oud. Hierdoor beschik ik tot competenties om een persoonlijk beweegplan op te zetten dat nodig is om jouw doelen te behalen.

 

Sport en voeding
De invloed van voeding op beweging en sportprestaties. Om het optimale uit jezelf te halen en de juiste combinatie te maken tussen voeding en beweging (ook op gebied van spiergroepen bij auto-immuunaandoeningen en hormonale problematiek werken wij heel nauw samen met Bravofit Personal Training!