Werkwijze

Eerste consult:

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis en bespreken we uw hulpvraag en verwachtingen. Vervolgens verzamel ik alle informatie die ik nodig heb om een zo goed mogelijk advies op te stellen wat goed bij u past. Ook worden uw persoonlijke doelen besproken/gemaakt. Zodra ik alle gegevens van u heb stellen we samen een persoonlijk voeding-/dieetadvies op. Dit gesprek zal +/- 45-60 minuten in beslag nemen. Ook wordt, indien nodig, uw gewichtsverloop gemeten en bijgehouden. Verandering gaat in kleine stappen. Ik geef je de motivatie en support die jij nodig hebt. Samen zoeken we naar de juiste manier, die voor jou werkt. 

Neemt u mee:

  • Geldig identiteitsbewijs
  • Zorgverzekeringpas
  • Eventueel de verwijsbrief

Het vervolg:

Nadat u een tijdje met het advies aan de slag bent gegaan plannen we een nieuwe afspraak. Deze duren ongeveer 15-30 minuten. Hier bespreken we uw ervaringen, maken we nieuwe doelen of stellen we deze bij en bespreken we eventuele vragen. Indien nodig wordt uw gewicht opnieuw gemeten. 


De diëtist aan huis:

Vindt u het prettiger dat ik bij u thuis kom of bent u niet in staat om naar de praktijk toe te komen? Bespreek dit met me en dan is het mogelijk dat ik bij u thuis kom. Is dit een medische noodzaak, dan worden deze kosten in rekening gebracht bij uw zorgverzekeraar.

Avondspreekuur & Zaterdag:

Heb je een drukke baan en lukt het niet om overdag naar de praktijk te komen? Dan plannen we een afspraak in de avond of op zaterdag in. 

 

Telefonisch/mail:

Ook mag u me altijd mailen, bellen of appen. Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden. Bij korte vragen is dit gratis. Bij vragen waar ik langere uitwerktijd voor nodig heb worden hier wel kosten voor in rekening gebracht. 

 

Spreekuur online:

Komt u niet uit de buurt of heeft u in verband met de drukte van werk/studie/gezin etc. geen tijd om naar de praktijk te komen, dan kunnen we een online-afspraak plannen. Zo kunnen we via Skype een gesprek aan gaan. Dit gesprek verloopt in grote lijnen hetzelfde als in mijn praktijk. Omdat ieder mens uniek is zal ook ieder traject anders verlopen. Vanzelfsprekend krijg je zo ook een persoonlijk voeding/dieetadvies.

 

Openingstijden:

Maandag          7.00-21.00
Dinsdag            7.00-21.00
Woensdag       7.00-21.00
Donderdag      7.00-21.00
Vrijdag              7.00-21.00
Zaterdag          7.00-17.00
Zondag            Gesloten