Werkwijze

Eerste consult:

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis en bespreken we uw hulpvraag en verwachtingen. Vervolgens verzamelen we alle informatie die we nodig hebben om een zo goed mogelijk advies op te stellen wat goed bij u past. Ook worden uw persoonlijke doelen besproken/gemaakt. Zodra we alle gegevens van u hebben, bespreken we de volledige fysiologie en vanuit hier maken we een volledig voeding-/dieetadvies op maat.

 

Het eerste gesprek zal +/- 60-90 minuten in beslag nemen. Verandering gaat in kleine stappen. Wij geven je de kennis betreft fysiologie/werkingsmechanismen, de wetenschappelijke info en de motivatie en support die jij nodig hebt. Samen zoeken we naar de juiste manier, wat bij jou past!

Meenemen naar de eerste afspraak:  

  • Geldig identiteitsbewijs
  • Eventueel de verwijsbrief

Het vervolg:

Nadat u met het advies aan de slag bent gegaan, plannen we een nieuwe afspraak. Deze duurt ongeveer 30-45 minuten. Hier bespreken we uw ervaringen, maken we nieuwe doelen of stellen we deze bij en bespreken we eventuele vragen. Indien nodig wordt uw gewicht opnieuw gemeten. 


De diëtist aan huis:

Vindt u het prettiger dat we bij u thuis komen of bent u niet in staat om naar de praktijk toe te komen? Bespreek dit met ons en dan kunnen we wellicht bij u thuis komen. Is dit een medische noodzaak, dan worden deze kosten in rekening gebracht bij uw zorgverzekeraar. Hiervoor heeft u een verwijzing verklaring van de huisarts nodig. 

 

Avondspreekuur & Zaterdag:
Heb je een drukke baan en lukt het niet om overdag naar de praktijk te komen? Dan plannen we een afspraak in de avond of op zaterdag in. 

 

Telefonisch/mail:

Ook mag u ons altijd mailen, bellen of appen. We proberen zo snel mogelijk te antwoorden. Bij korte vragen is dit gratis. Bij vragen waar langere uitwerktijd voor nodig is, worden hier wel kosten voor in rekening gebracht. 

 

Spreekuur online:

Komt u niet uit de buurt of heeft u in verband met de drukte van werk/studie/gezin etc. geen tijd om naar de praktijk te komen, dan kunnen we een online-afspraak plannen. Zo kunnen we via Zoom/Teams een gesprek aan gaan. Dit gesprek verloopt in grote lijnen hetzelfde als in mijn praktijk. Omdat ieder mens uniek is zal ook ieder traject anders verlopen. Vanzelfsprekend krijg je zo ook een persoonlijk voeding/dieetadvies.

 

Openingstijden:

Maandag          7.00-21.00
Dinsdag            7.00-21.00
Woensdag       7.00-21.00
Donderdag      7.00-21.00
Vrijdag              7.00-21.00
Zaterdag          7.00-17.00
Zondag            Gesloten