Cliƫntsucces - Maagzuur

Gepubliceerd op 6 oktober 2021 om 14:45

Na een paar maanden is het traject met M. afgesloten! Ze heeft een heel leuk verhaaltje voor me geschreven! šŸ¤© Lees hieronder haar ervaringen betreft maagzuur(remmers) en divertikels! šŸ‘‡šŸ¼

Afgelopen zomer in juli logeerden wij bij mijn dochter en haar gezin in een vakantiepark. We zouden op een dag gaan zwemmen maar mijn dochter gaf aan dat ze niet mee zou gaan want ze had een afspraak voor een videogesprek met een diëtist en zei ze kijkend naar mij ik heb voor jou ook afgesproken. Ik was stomverbaasd. Wat moest ik nou met een diëtist. Ik was niet te dik niet te dun had geen suiker of iets anders. Eigenlijk had ik me ook nooit verdiept in het werk van een diëtiste. Tijdens het gesprek met Lisa bleek dat er toch wel problemen waren. Ik had heel veel last van brandend maagzuur en diverticulitis. Ik moest iedere dag wel een paar keer een maagzuurremmer gebruiken. Zelfs s'nachts. Ik heb veel kaakgewricht problemen gehad waardoor ik niet goed kon kauwen, maar een jarenlange behandeling bij de kaakchirurg en bij speciale tandheelkunde hadden daar wel verbetering in gebracht maar het maagzuur probleem bleef.
Van Lisa kreeg ik een hele reeks adviezen en tips die ik meteen heel serieus heb genomen. Ik heb na een tijdje geen maagzuurremmers meer gebruikt. Ik heb een selectie gemaakt van de adviezen en die volg ik nog steeds. Wonderlijk hoe een paar eenvoudige tips verbetering kunnen brengen. De maagzuurremmers liggen in de kast. Ik heb ze niet meer nodig gehad en ik heb ook geen diverticulitis meer gehad. Achteraf ben ik heel blij dat mijn dochter die afspraak gemaakt had.
Lisa bedankt. Ik ben heel blij met je adviezen. Ik heb nou wel een heel andere kijk op het werk van diëtisten.
Veel succes verder met je werk.
Groet, M...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.