SUCCES

Cliëntsucces - Geen Buikpijn

Ik heb een aantal maanden geleden mijn eerste afspraak bij Lisa gemaakt, dit omdat ik erg veel last van buikklachten had.Ze is erg vriendelijk en geeft goede adviezen en tips. Ze zorgt ervoor dat ik erg op mijn gemak ben tijdens de afspraken. Ik kan met blijdschap zeggen dat ik dankzij Lisa nu minder last van buikklachten heb en ook weet wat de oorzaak er van is. Daardoor kan ik nu goed met de klachten leven. Ik ben hartstikke tevreden met de goede zorgen van Lisa. 💐

Lees meer »

Cliëntsucces - Meer energie & Geen darmklachten

Toen ik een maand of vier geleden naar Lisa werd verwezen door mijn mdl-arts zat ik slecht in mijn vel. Ik had net de diagnose PDS gekregen en was door de mdl arts uitbehandeld. Mijn energie niveau gaf ik een score 3.Ik had de hele dag buikpijn, darmkrampen, winderigheid en diarree.

Lees meer »

Thuisquarantaine

Yeahh👉🏻 in quarantaine met Bravofit!Bravofit heeft speciaal voor jullie en thuis trainingsschema gemaakt zodat jullie ondanks het coronavirus toch lekker kunnen sporten 🎁Bij de Deadlift & bent over row kan je een rugzak vullen met bijvoorbeeld boeken( ca 7,5 tot 15 kg)

Lees meer »

Bescherm jezelf tegen het coronavirus

Griepvirussen zijn van alle tijden en er zullen altijd nieuwe varianten blijven komen. Het is en blijft verstandig om je immuunsysteem te ondersteunen zodat je jezelf kunt weren tegen de meeste van deze virussen.

Lees meer »

Sporten met een drukke baan

Met de auto naar de sportschool om vervolgens een uur te gaan fietsen?! Het klinkt gek, maar dit gebeurt continu. Ik krijg dagelijks cliënten op mijn spreekuur die aangeven geen tijd te hebben om te sporten of dat ze sporten niet leuk of te duur vinden. Maar hoe veel moeten we nu eigenlijk sporten/bewegen op een dag? Wat is nu gezond voor je? En hoe combineer je dat met een drukke baan.

Lees meer »

Ice Tea Green zónder suiker

Ice Tea Green is een heerlijk fris drankje op deze zonnige dagen. Maar helaas zit er in ice tea green net zo veel suiker als in de Ice Tea regular; 5,5 suikerklontje per flesje.

Lees meer »

Pollen….. Tissues, druppels, apotheek, voeding??

De zon begint te schijnen, buiten wordt alles groen, heerlijk vind ik dat. Maar mensen met een pollenallergie vinden dit wat minder fijn. Voor hen begint de tijd weer met tissues, neusdruppels en andere middeltjes. We gaan ervoor naar de huisarts, de apotheek, de drogist en zelfs de fysiotherapeut. Maar heb je wel eens aan de diëtist gedacht?

Lees meer »